Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ι.Κατζ και η δολοφονία μήνυμα στην Τουρκία-Πόλεμος στο διαδίκτυο με μονταρισμένη φωτογραφία του “νεκρού” Ερντογάν

Ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών Ισραελ Κατζ προκάλεσε στα ίσια την Τουρκία δημοσιεύοντας φωτογραφία του νεκρού ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ και να ταγκάρει (στo Χ) τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γράφοντας χαρακτηριστικά: “Πάρτε πίσω το βιαστή και δολοφόνο φίλο σας”.

Τεράστια εντύπωση έχει κάνει η δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς σε όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής και την Τουρκία, που ξεχειλίζει από μίσος κατά του Ισραήλ, για όλα αυτά. 

Αμυντική ιστοσελίδα σε κοινωνικό δίκτυο που στηρίζει το Ισραήλ, παρουσιάζει μια μονταρισμένη φωτογραφία ενός “ νεκρού Ερντογάν” στα πρότυπα της δολοφονίας του νέου αρχηγού της Χαμάς Σινουάρ, προκαλώντας ισχυρές αντιδράσεις  από χιλιάδες Τούρκους.

“Ο Ερντογάν, ο ισλαμοφασίστας δικτάτορας της Τουρκίας κλαίει απόψε για την εξάλειψη του αγαπημένου του Γιαχια Σινουάρ  από τον ισραηλινός στρατό. Ερντογάν, θα είσαι ο επόμενος και θα έχεις παρόμοιο τέλος με τον ηγέτη της Χαμάς.

Ισλαμιστές Τούρκοι με απειλούν με θάνατο για τον θυμό και τη δυστυχία τους που προκλήθηκε από την επιτυχή εξάλειψη του Γιαχια Σινουάρ από το Ισραήλ. Όπως και ο ηγέτης τους Ερντογάν, είχε και εκείνος μεγάλο στόμα”, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Χιλιάδες Τούρκοι χρήστες απείλησαν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα με άκρως απειλητικά μηνύματα για τον ιδιοκτήτη της, ξεκινώντας έναν διαδικτυακό πόλεμο χωρίς όρια.

Τουρκικές δημοσιογραφικές πηγές πάντως, ανέφεραν ότι η διοίκηση της Χαμάς ενημέρωσε άμεσα προχθές, Τουρκία, Κατάρ και Αιγύπτιους αξιωματούχους ότι ο Σινουάρ πέθανε ως αποτέλεσμα της ισραηλινής επιχείρησης, και τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή αιχμαλώτων και τον τερματισμό του πολέμου θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολες μετά το θάνατό του.

Ποιος θα είναι άραγε  ο επόμενος στόχος των Ισραηλινών;

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι με την δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, έκλεισε ο κύκλος των κύριων στόχων του Ισραήλ, με τους οποίους αποκεφαλίστηκαν δύο τρομοκρατικές οργανώσεις, η Χεζμπολάχ και η Χαμάς.

Πολλοί ειδικοί δηλώνουν ότι το Ισραήλ ενδεχομένως να συνεχίσει το κρεσέντο των δολοφονιών με στόχους Ιρανούς αξιωματούχους, ειδικά σε αυτούς που έχουν σχέση με τους Φρουρούς της επανάστασης, και αυτούς που συνδέονται με το πυρηνικό πρόγραμμα.

Στην Τεχεράνη μετά την δολοφονία Χανίγια, όλοι είναι ψιλιασμένοι και λαμβάνουν τρομερά μέτρα ασφαλείας.

Όλα εξαρτώνται από το αν το Ισραήλ υλοποιήσει επίθεση στο Ιράν και το εάν έχει ήδη ξεκινήσει μυστικές διαπραγματεύσεις με τους Ιρανούς, ειδικά τον μετριοπαθή πρόεδρο Πεζισκιάν, ο οποίος ελέγχεται από τους Φρουρούς της επανάστασης.

Δεν νομίζουμε όμως σε καμία περίπτωση ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα ήταν στόχος για μια τέτοιου τύπου δολοφονία, από οποιονδήποτε εκτός χώρας, ειδικά το Ισραήλ, την στιγμή που έχει ορκισμένους εχθρούς στο εσωτερικό, ( Γκιουλενιστές) και άλλους.

Πάντως οι δολοφονίες με εντολή Νετανιάχου είχαν και ένα τρόπο τινά μήνυμα για τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Ν. Ερντογάν, και την πολιτική του ενάντια στο Ισραήλ.

Άλλωστε στον πόλεμο και στον έρωτα επιτρέπονται τα πάντα.

Tags
Back to top button