Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ο Γ. Αντετοκούνμπο το είπε και το έκανε: Νέα παπούτσια για όλη την Εθνική ομάδα (Βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κράτησε την υπόσχεση του και όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας πήραν από ένα ζευγάρι των παπουτσιών του, ειδικά σχεδιασμένα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και έφτασε! Σε ένα story που ανέβασε ο Αντετοκούνμπο υπάρχουν καρότσια γεμάτα από κούτες παπουτσιών, σε γαλανόλευκο χρώμα. Στο πλαϊνό μέρος του κουτιού υπάρχουν οι αριθμοί των αδερφών Αντετοκούνμπο (43, 37, 34, 29) και οι λέξεις «Οικογενειακή επιχείρηση».

Ο Κώστας Παπανικολάου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta, το είχε ζητήσει επιτακτικά: Νέα παπούτσια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το έκανε πολλές φορές με αποδέκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ο φόργουορντ του Ολυμπιακού χρησιμοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια τα υποδήματα που φέρουν το όνομα του Giannis.

Στις προπονήσεις που έκανε η Εθνική στο κλειστό του Περιστερίου, ο Παπανικολάου έλεγε στον Αντετοκούνμπο ότι θα πρέπει να ντρέπεται, αν τον αφήσει να φορέσει τα πολυφορεμένα παπούτσια του στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων. Με τον Greek Freak να απαντάει με σιγουριά πως το...δώρο έρχεται.

«Απλώς ένα παιδί από τα Σεπόλια».

Την ίδια στιγμή με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ο Έλληνας σούπερ σταρ έδειξε πανέτοιμος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε μία… ασπρόμαυρη φωτογραφία του με την φανέλα της Εθνικής στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, γράφοντας: «Απλώς ένα παιδί από τα Σεπόλια».

 

Tags
Back to top button