Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Ερντογάν απαντά στον Μπαχτσελί: «Οι εκλογές δεν θα γίνουν τώρα»

Μετά τη δήλωση Μπαχτσελί, ο Ερντογάν «μέτρησε» αντιδράσεις. Ειδικά όσον αφορά στις αγορές. Και αφού πρώτα… έστειλε τον αντιπρόεδρο να αφήσει τα πάντα ανοιχτά, μετά βρήκε εκείνος και ανακοίνωσε πως αύριο θα δει τον Μπατσελί.

Όσο για τις εκλογές; Εμμέσως, είπε ότι δεν θα γίνουν τώρα. Όπως και να έχει, όποτε και να γίνουν οι εκλογές, το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν θα συνεργαστεί με τους ακραίους εθνικιστές του Μπαχτσελί.

Ερντογάν: Θα δω τον Μπαχτσελί

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, λίγο μετά τη δήλωση – πρόταση του Ντεβλέτ Μπαχτσελί να γίνουν οι εκλογές στη χώρα τον Αύγουστο, ανακοίνωσε ότι αύριο Τετάρτη (18.04.2018) θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής του κόμματος των «Γκρίζων Λύκων».

Εμμέσως ο Ερντογάν φάνηκε να αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Είπε ότι το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και το MHP (Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος) θα σχηματίσουν εκλογική συμμαχία στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν, οι αναμενόμενες αλλαγές στο τουρκικό σύνταγμα θα εφαρμοστούν πλήρως με τις προεδρικές του Νοεμβρίου.

Tags
Back to top button