Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο εισαγγελέας της Ισπανίας ζήτησε να τεθεί υπό κράτηση ο αρχηγός της αστυνομίας της Καταλονίας

Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας της Ισπανίας ζήτησε να τεθεί υπό κράτηση, χωρίς δικαίωμα εγγύησης, ο αρχηγός της αστυνομίας της Καταλονίας Χοσέ Λιουίς Τραπέρο.

Ο Τραπέρο βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας με την κατηγορία της ανταρσίας, ανέφερε σήμερα μια νομική πηγή.
Δικαστής αναμένεται να αποφασίσει αργότερα σήμερα επί του αιτήματος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα λεπτομέρειες για τους λόγους της πιθανής δίωξης του Τραπέρο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η πρόταση του εισαγγελέα έχει να κάνει με τη στάση της Καταλανικής αστυνομίας την ημέρα του δημοψηφίσματος, κατά την οποία τραυματίστηκαν πάνω από 800 άνθρωποι.

Υπενθυμίζεται ότι, παρόλο που είχαν δεχθεί τις ίδιες εντολές με την ισπανική αστυνομία, οι Mossos d'Esquadra επέλεξαν να μην ασκήσουν βία κατά των συμπατριωτών τους, κάτι που μπορεί να στοιχίσει τελικά στον αρχηγό τους τη θέση του.
 

Tags
Back to top button