Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο δύτης που κατηγορήθηκε ως παιδεραστής από τον Έλον Μασκ θα του ασκήσει μήνυση σε τρεις χώρες

Ακόμα και ποινή φυλάκισης στην Ταϊλάνδη θα μπορούσε να λάβει ο Έλον Μασκ, για συκοφαντική δυσφήμιση ενός σπηλαιοδύτη τον οποίο αποκάλεσε «παιδόφιλο» όταν εκείνος του άσκησε κριτική για υποβρύχιο που είχε κατασκευάσει.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε τρεις διαφορετικές χώρες θα καταθέσει κατά του ιδρυτή της SpaceX Έλον Μασκ, ο δύτης τον οποίο ο επιχειρηματίας αποκάλεσε «παιδόφιλο».

Ο 63χρονος σπηλαιοδύτης Βέρνον Άνσγουορθ, τον οποίο ο Μασκ είχε αποκαλέσει «παιδόφιλο» κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης των παιδιών που είχαν εγκλωβιστεί για πολλές ημέρες σε σπηλιά της Ταϊλάνδης, πρόκεται να τού ασκήσει μήνυση στη βρετανική, την αμερικανική και την ταϊλανδική δικαιοσύνη.

Μάλιστα, στην Ταϊλάνδη, ο Μασκ θα μπορούσε ακόμη και να λάβει ποινή φυλάκισης.

Η σύγκρουση των δύο ανδρών ξεκίνησε τον Ιούλιο, όταν ο Άνσγουορθ  κατηγόρησε τον Μασκ ότι η υποβρύχια συσκευή που είχε κατασκευάσει ήταν «κόλπο δημοσίων σχέσεων», με τον Μασκ να απαντάει μέσω Twitter και να αποκαλεί τον διασώστη «παιδόφιλο».

Ο Μασκ στη συνέχεια διέγραψε την ανάρτησή του και ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο συνέχισε να ασκεί κριτική στον διασώστη, προκαλώντας τον να κάνει μήνυση αν οι κατηγορίες ήταν ψευδείς.

Από την πλευρά της, η 40χρονη σύντροφος του δύτη αρνήθηκε τα σχόλια του Μασκ και δήλωσε στους Times ότι η ίδια δεν υπήρξε ανήλικη νύφη, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια ήταν τουλάχιστον 32 ετών όταν γνώρισε τον Βέρνον Άνσγουορθ.

Tags
Back to top button