Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

O B.Oρμπάν παρουσίασε στον Τσακ Νόρις την ουγγρική αντιτρομοκρατική ομάδα: «Είναι οι καλύτεροι που έχω δει» (βίντεο)

Ο Τσακ Νόρις επισκέφτηκε την Ουγγαρία και τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν του οποίου δηλώνει θαυμαστής επειδή είναι ένας εκ των πραγματικών ηγετών παγκοσμίως που σαν τους Ν.Τραμπ, Β.Πούτιν, Μ.Σαλβίνι, Σι Ζιπίνγκ (μη εκλεγμένος ο Κινέζος πρόεδρος αλλά το status το έχει) και άλλους, φροντίζει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας του και του λαού του.

Η συνάντηση των δύο ξεκίνησε με αγκαλιές με τον ηθοποιό που έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες δράσης να δηλώνει για τον ούγγρο πρωθπυοργό πως «έχω διαβάσει τόσα πολλά για σένα που νιώθω σαν να σε ξέρω».

Τα επόμενα πλάνα από το βίντεο που ανέβεσε ο ίδιος ο Ορμπάν στο Facebook δείχνουν τους δύο να συνομιλούν πίνοντας καφέ με τον Ούγγρο πρωθυπουργό να υποστηρίζει ότι δέχεται μεγαλύτερη αρνητική κριτική ακόμα και από τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο Ορμπάν στη συνέχεια οδήγησε ο ίδιος αφού έκανε τον Τσακ Νόρις ξενάγηση στην Βουδαπέστη τον πήγε στους χώρους εκπαίδευσης της αντιτρομοκρατικής ομάδας της Ουγγαρίας.

Εκεί οι δύο τους παρακολούθησαν την εκπαίδευση των Ούγγρων αστυνομικών όπου ο Τσακ Νόρις εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα, κάτι που δεν είναι εύκολο: «Έχω δει αρκετές παρουσιάσεις αλλά αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή» σχολίασε ο Νόρις.

Η συνάντηση Ορμπάν-Νόρις τελείωσε, όπως ξεκίνησε, με θερμούς εναγκαλισμούς.

 

Ο Τσακ Νόρις είναι πραγματικός άνθρωπος της δράσης και δεν έδερνε στις ταινίες επειδή το έλεγε το σενάριο. Στην πραγματική του ζωή ήταν 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Free Style Karate που στην ουσία είναι ο πρόδρομος του σημερινού kick boxing.

Ήταν ένας πραγματικός πρωταθλητής και παραμένει σε εντυπωσιακή φόρμα παρά το γεγονός ότι είναι 78 ετών.

Μετά την υπηρεσία του στην αμερικανική Αεροπορία, άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ως επαγγελματίας, και έφτασε να γίνει ο αήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε μεσαίων βαρών, επί έξι συνεχόμενα έτη, από το 1968 έως το 1974.

Έχει ιδρύσει και δική του σχολή πολεμικών τεχνών, την Chun Kuk Do. Ως αποτέλεσμα της εικόνας του «ανίκητου» που έβγαζε προς τα έξω, το 2005 ξεκίνησε ένα διαδικτυακό φαινόμενο γνωστό ως Chuck Norris facts, αποδίδοντας του διάφορα αβάσιμα ή ακόμα και αδύνατα κατορθώματα.

Είναι γνώστης των εξής πολεμικών τεχνών:  Καράτε, Τάε κβον ντο, Chun Kuk Do, Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Tang Soo Do, Τζούντο

Θρυλική έχει μείνει η κινηματογραφική του μονομαχία με τον θρυλικό Bruce Lee. Τονίζουμε όμως ότι ο Μπρους ήταν ηθοποιός ποτέ δεν απέδειξε την αξία του σε πραγματικούς αγώνες. Βάση του πόσο προπονούνταν και της εικόνας που έβγαζε, ίσως να ήταν κορυφαίος αν το έκανε αλλά πάντα θα υπάρχει ένα... what if.

 

Tags
Back to top button