Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Αυστριακός Martin Czurda είναι ο νέος CEO του ΤΧΣ

Την τοποθέτηση του Αυστριακού Martin Czurda στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ενέκρινε το Euroworking Group, δίνοντας τέλος σε μία πολύμηνη περίοδο κατά την οποία ο θεσμός παρέμεινε ακέφαλος.

O Αυστριακός τραπεζίτης θα είναι, όπως αναμενόταν, ο νέος επικεφαλής του ΤΧΣ, κλείνοντας ένα προαπαιτούμενο της συμφωνίας με τους δανειστές.

Ποιος είναι ποιος;

Ο Martin Czurda έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της αυστριακής τράπεζας Anadi Bank (πρώην Hypo Alpe-Adria Bank) από τον Δεκέμβριο του 2013 έως την 1η Ιουλίου του 2015.

Διετέλεσε, επίσης, διευθύνων σύμβουλος της Amsterdam Trade Bank N.V., ενώ εκπροσωπούσε την τράπεζα στις συζητήσεις με την ολλανδική κυβέρνηση και την ολλανδική κεντρική τράπεζα. Προηγουμένως ήταν επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιων αγορών της αυστριακής Raiffeisen Zentralbank AG Wien και μη εκτελεστικός, ανεξάρτητος διευθυντής της SREI Infrastructure Finance Limited από τον Νοέμβριο του 2012 έως τον Δεκέμβριο του 2013.

Είναι απόφοιτος του University of Economics, της Βιέννης, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικού στα Οικονομικά.

Πηγή:

Tags
Back to top button