Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Α.Σβαρτσενέγκερ δεν έβαλε μυαλό: Πρώτα πτώχευσε την Καλιφόρνια - Τώρα επιτίθεται στον Ν.Τραμπ!

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, ο άνθρωπος ο οποίος κατάφερε και πτώχευσε την πλουσιότερη ή μία από τις πλουσιότερες Πολιτείες των ΗΠΑ, ο ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επέκρινε την χθεσινή εμφάνιση του Τραμπ στην συνάντηση με τον Πούτιν, στη Σύνοδο Κορυφής στο Ελσίνκι 

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media, o αξύριστος Σβαρτσενέγκερ προσπάθησε να «εξολοθρεύσει» τον Αμερικανό πρόεδρο σχολιάζοντας το «άνοιγμά» του στο Ρώσο ομόλογό του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εμφανίστηκε σαν ένας φανατικός νεαρός οπαδός του Πούτιν. 

«Εσείς ήσασταν εκεί σαν μικρό βρεγμένο noodle, σαν ένας φανατικός νεαρός οπαδός του Πούτιν», δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

«Αναρωτήθηκα πότε θα του ζητήσετε ένα αυτόγραφο ή μία selfie ή κάτι τέτοιο»

Στο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας κατηγορεί τον Τραμπ «Είστε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό », δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ και πρόσθεσε."Τι τρέχει με εσάς;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας (όταν πτώχευσε την Πολιτεία εφάρμοσε τα IOU, τα ομόλογα αντί δολαρίων που ήθελε να φέρει ο Γ.Βαρουφάκης και στην Ελλάδα), αναρρώνει από την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε το Μάρτιο σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.
 

Tags
Back to top button