Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο άστεγος ήρωας της επίθεσης του Μάντσεστερ βρήκε σπίτι

Στο Μάντσεστερ έγινε ήρωας, από το Λονδίνο όμως του δίνεται η ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα... Ο λόγος για τον άστεγο που έγινε ήρωας πριν από τρεις εβδομάδες, όταν έσωσε τουλάχιστον 20 ανθρώπινες ζωές κατά την επίθεση του 22χρονου Βρετανού τζιχαντιστή λιβυκής καταγωγής Σαλμάν Αμπέντι στο Μάντσεστερ Αρίνα. Ο Στίβεν Τζόουνς, αναμένεται σύντομα να μεταβεί στο νέο του σπίτι, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα διαμονής του σε ξενοδοχείο και σύντομα, θα είναι σε θέση να του παραχωρήσει μόνιμη κατοικία, ώστε να αποκτήσει μία κανονική ζωή.

Πρόκειται για μία περίεργη ιστορία, καθώς ο 35χρονος άνδρας επέστρεψε στους δρόμους, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την ηρωική του πράξη στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε. Παρ' ότι ο κόσμος συγκέντρωσε το ποσό των 45.000 λιρών, ώστε να τον βοηθήσουν να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ο ίδιος δεν κατάφερε να τα εισπράξει, καθώς απαιτείται μία διαδικασία και συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας, η οποία φυσικά, δεν υπάρχει.

Ο εκπρόσωπος της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι μίλησε με τον Στίβεν Τζόουνς και πλέον δεν είναι άστεγος, καθώς ο σύλλογος του Λονδίνου καλύπτει τα έξοδα ενός δωματίου και φαγητού για τον 35χρονο ήρωα, ενώ σύντομα, θα είναι έτοιμο το νέο του σπίτι, στο οποίο θα μετακομίσει οριστικά.

«Το σχέδιό μας θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα τον επισκεφθούμε στο Μάντσεστερ την 1η Ιουλίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της λονδρέζικης ομάδας, η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία, προκειμένου να περάσει το μήνυμα σε όλον τον κόσμο, ότι οι ηρωικές πράξεις πρέπει να τυγχάνουν ουσιαστικής ανταπόκρισης.

Όσο για τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί, οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι θα τα χρησιμοποιήσει ο ίδιος, αλλά θα πρέπει όσοι έκαναν προσφορές, να σιγουρευτούν ότι θα διοχετευθούν εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.

Tags
Back to top button