Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο αγώνας των παθών μας και πώς αντιμετωπίζονται

Ο αγώνας των παθών μας και πώς αντιμετωπίζονται. Ο πόλεμος κατά των σαρκικών παθών για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικός. Χρειάζεται ξεχωριστός και διαφορετικός τρόπος. Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά για το πως θα γίνεται αυτός ο πόλεμος των σαρκικών παθών, πως γίνεται η ταξινόμησή τους καθώς και ο τρόπος αντιμετώπισης. Υπάρχουν τρεις χρόνοι και τρεις πόλεμοι που χρειάζεται κάποιος για να νικήσει τον πειρασμό. Πρώτα χρειάζεται να βρούμε τα αιτία του πειρασμού, τα οποία είναι υπεύθυνα για την σαρκική πτώση του ανθρώπου. Επίσης χρειάζεται στη συναναστροφή μας προσοχή με ποιους κάνουμε παρέα, διότι μπορεί κάποια πρόσωπα να μας ωθούν προς την αμαρτία, να μην οργιζόμαστε, να μην κρίνουμε και κατακρίνουμε τους άλλους και άλλα αίτια τα οποία γίνονται αφετηρία για να πέσουμε σε κάποιο αμάρτημα.

Άγιος Ιωσήφ ο Υμνογράφος

Απαντήσεις  δίνει ο Γέρων Νεκτάριος στο βίντεο που ετοίμασε η Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ, Τρίκορφου Φωκίδος. 

 

Tags
Back to top button