Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντ.Τραμπ: «Ο πρόεδρος της Google μου ξεκαθάρισε ότι είναι αφοσιωμένος στον αμερικανικό στρατό»

«Μόλις συναντήθηκα με τον Σουντάρ Πιτσάι, πρόεδρο της Google, ο οποίος τα πάει πολύ καλά. Ξεκαθάρισε ότι είναι πλήρως αφοσιωμένος στον αμερικανικό στρατό, όχι στον κινεζικό».

Αυτό έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.


«Επίσης συζητήθηκε η πολιτική αμεροληψία και διάφορα πράγματα που μπορεί να κάνει η Google για τη χώρα μας. Η συνάντηση τελείωσε πολύ καλά», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.


Πρόσφατα η Google είχε αναστείλει την συνεργασία της με το Πεντάγωνο, μετά από πιέσεις των εργαζομένων της. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή του προέδρου Τραμπ, ο οποίος στις 16 Μαρτίου σε ανάρτηση στο twitter υποστήριζε ότι η Google βοηθάει την Κίνα και τον στρατό της.

Η συνάντηση της Τετάρτης σήμανε την αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο πλευρών. Είχε προηγηθεί συνάντηση του Πιτσάι με τον αρχηγό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Tags
Back to top button