Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντ.Τραμπ: «Μοχθηρή η Κίνα - Υπήρξαμε ευγενικοί έως τώρα»

Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας βρίσεκται σε εξέλιξη με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να κατηγορεί την Κίνα για μοχθηρή στάση απέναντι στους αγρότες των ΗΠΑ λόγω των αντιποίνων δασμών που επέβαλε.

«Η Κίνα θέτει στο στόχαστρο τους αγρότες μας, τους οποίους αγαπώ και σέβομαι, και το γνωρίζει, ως ένα τρόπο για να με αναγκάσει να συνεχίσω να της επιτρέπω να εκμεταλλεύεται τις ΗΠΑ», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τραμπ. «Η στάση της είναι μοχθηρή, σε αυτό που θα είναι μια αποτυχημένη απόπειρα. Υπήρξαμε ευγενικοί – έως τώρα! Η Κίνα έβγαλε από εμάς πέρυσι 517 δισεκ. δολάρια», έγραψε.

Εδώ και μήνες, ο πρόεδρος Τραμπ εμπλέκεται σε ένα εμπορικό μπρα-ντε-φερ σε πολλαπλά μέτωπα. Σε ό,τι αφορά την Κίνα, οι ΗΠΑ είχαν εμπορικό έλλειμμα 376 δισεκ. δολαρίων το 2017 και σκοπεύουν να το μειώσουν.

Χθες, η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε έκτακτη βοήθεια ύψους 12 δισεκ. δολαρίων προς τους Αμερικανούς αγρότες που επηρεάζονται από τα αντίποινα στους αμερικανικούς δασμούς, αναγνωρίζοντας έτσι τις πρώτες παράπλευρες απώλειες που προκάλεσε η εμπορική διαμάχη του Τραμπ.

Tags
Back to top button