Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντ.Τραμπ «Κατασκόπευαν την εκστρατεία μου προς όφελος της Χ.Κλίντον»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ΝτόναλντΤραμπ με αφορμή τη δημοσιοποίηση των εγγράφων για τον πρώην σύμβουλο της προεκλογικής εκστρατείας του Κάρτερ Πέιτζ επιτέθηκε σε υπουργείο Δικαιοσύνης και FBI κατηγορώντας τα ότι παραπλάνησαν τα δικαστήρια.Ταυτόχρονα επανέλαβε τη κατηγορία ότι κατασκόπευαν την προεδρική του εκστρατεία.  

Το Σάββατο (χθες) το FBI έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα από την επιτήρηση του Πέιτζ στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνωμότησε με τη ρωσική κυβέρνηση για να υπονομεύσουν τις εκλογές στις ΗΠΑ το 2016.

«Συγχαρητήρια σε @JudicialWatch και @TomFitton που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα έγγραφα της FISA για τον Κάρτερ Πέιτζ. Ως συνήθως είναι γελοία πυκνογραμμένα αλλά επιβεβαιώνουν πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι το υπουργείο "Δικαιοσύνης" και το FBI παραπλάνησαν τα δικαστήρια. Στημένο Κυνήγι Μαγισσών, μια Απάτη!» έγραψε στο tweet του ο Τραμπ.

Ο Τραμπ έγραψε ακόμη στο Twitter ότι φαίνεται όλο και πιο πολύ πως η προεκλογική εκστρατεία του αποτέλεσε αντικείμενο παράνομης κατασκοπείας.

«Φαίνεται όλο και περισσότερο πως η Προεκλογική Εκστρατεία Τραμπ για Πρόεδρος κατασκοπεύθηκε παράνομα με επιτήρηση για πολιτικό όφελος της Ανέντιμης Χίλαρι Κλίντον και της DNC», είπε, αναφερόμενος στην Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να είναι σκληροί τώρα. Μια παράνομη Απάτη!» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Tags
Back to top button