Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντ.Τραμπ: «Η Apple μου υποσχέθηκε τρία μεγάλα και όμορφα εργοστάσια στις ΗΠΑ»

O Nτόναλντ Τραμπ, σε δήλωση του στην εφημερίδα Wall Street Journal, είπε πως η εταιρεία Apple του υποσχέθηκε ότι θα ανοίξει τρία εργοστάσια στις ΗΠΑ, 

«Μίλησα στον Τιμ Κουκ (επικεφαλής της Apple) και μου υποσχέθηκε τρία μεγάλα και όμορφα εργοστάσια. Μεγάλα, μεγάλα, μεγάλα…», σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στη διάρκεια της συνέντευξης αυτής, η οποία είχε διάρκεια 45 λεπτών.

«Είπα: "Τιμ, αν δεν αρχίσετε να κατασκευάζετε εργοστάσια σε αυτή τη χώρα, δεν θα θεωρήσω τη διακυβέρνησή μου οικονομικώς επιτυχή". Μου απάντησε ότι θα το κάνουν», πρόσθεσε σχετικά ο Τραμπ. Ωστόσο, δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για το θέμα, ενώ η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει όταν ρωτήθηκε σχετικά από τη WSJ.

Ο Κουκ είχε ανακοινώσει τον Μάιο τη δημιουργία ενός ιδρύματος από την Apple, το οποίο θα προσφέρει ένα δισεκατομμύριο δολάρια προκειμένου περισσότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ να εργαστούν τον τομέα «της προηγμένης τεχνολογίας».

Η Apple διαθέτει περίπου 80.000 εργαζόμενους στις ΗΠΑ και προβλέπεται να προσλάβει χιλιάδες ακόμη «στο μέλλον», σύμφωνα με τον επικεφαλής της.

Tags
Back to top button