Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ν.Τραμπ προς Σ.Καν δήμαρχο του Λονδίνου: «Δεν ξέρεις τι να πεις γι΄αυτό δεν απαντάς»!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μίλησε ξανά για τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε μια «άθλια δικαιολογία» για να εξηγήσει μια δήλωση που έκανε μετά την τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο Καν ανέφερε χθες σε μια από τις πρώτες του δηλώσεις προς τους Λονδρέζους μετά την επίθεση ότι δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.(!)

Αμέσως ο Τραμπ του έγραψε στο Twitter: «Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας”!».
Εκπρόσωπος του Καν απάντησε ότι ο δήμαρχος έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντήσει στο «κακά ενημερωμένο» μήνυμα του Αμερικανού προέδρου, ενώ ο Τραμπ έγινε στόχος σφοδρών επικρίσεων από τον Τύπο για το σχόλιο αυτό.

Σήμερα ο Τραμπ επανήλθε σχολιάζοντας και πάλι μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης: «Άθλια δικαιολογία από τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα για την “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας” δήλωσή του. Τα MSM (σ.σ. αναφέρεται στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης) προσπαθούν σκληρά για να την πουλήσουν».

Ο Καν εξελέγη πέρυσι δήμαρχος του Λονδίνου και έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος που ηγείται μιας μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας.

Να θυμίσουμε ότι εχθές ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν σε μια δηκτική απάντηση προς τον Αμερικανό πρόεδρο δήλωσε ότι έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντήσει στο «κακά ενημερωμένο» μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την τρομοκρατική απειλή την επομένη της επίθεσης στην πόλη του, ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του δημάρχου του Λονδίνου.

Εχθές ο Ν.Τραμπ  μίλησε για «σατανική σφαγή» μίλησε αναφερόμενος στις επιθέσεις που διαπράχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο και επανέλαβε πως η Ουάσινγκτον θα κάνει το παν εντός των δυνάμεών της για να βοηθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο να οδηγήσει τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Αυτή η αιματοχυσία πρέπει να τελειώσει. Αυτή η αιματοχυσία θα τελειώσει», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε σύντομες δηλώσεις που έκανε έπειτα από ένα γκαλά στο Ford's Theater, στην Ουάσινγκτον.

Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Χέρμπερτ Ρέιμοντ ΜακΜάστερ δήλωσε χθες ότι οι πρόσφατες «φρικαλεότητες» στο Αφγανιστάν και στη Βρετανία υπογραμμίζουν το πόσο επείγον είναι να αντιμετωπιστούν οι κοινές προκλήσεις και οι επιθέσεις εξτρεμιστών.
Ο στρατηγός ΜακΜάστερ εξέφρασε σε μια εκδήλωση που οργάνωσε η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή στην Ουάσινγκτον τα βαθιά συλλυπητήρια της αμερικανικής κυβέρνησης στον βρετανικό και στον αφγανικό λαό προσθέτοντας πως η κυβέρνηση έχει την «αταλάντευτη αποφασιστικότητα να σταθεί στο πλευρό τους μπροστά στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις».

«Οι πρόσφατες ωμότητες υπογραμμίζουν το πόσο επείγουσες είναι οι προκλήσεις που μοιραζόμαστε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τέλος να σημειωθεί, ότι ο Σ.Καν σφοδρός πολέμιος του Brexit είχε απειλήσει να... αποσχιστεί το Λονδίνο από την Βρετανία όταν ο βρετανικός λαός ψήφισε την έξοδο από την ΕΕ και τώρα "σφυρίζει αδιάφορα"...

 

Tags
Back to top button