Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ν.Τραμπ και Μελάνια επισκέφτηκαν τις περιοχές του Τέξας που επλήγησαν από τον τυφώνα Χάρβει (φωτό)

Με γυαλί αλλά... Top Gun και ψηλοτάκουνες γόβες αναχώρησε σήμερα από τον Λευκό Οίκο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, προκειμένου να επισκεφθεί μαζί με τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, τις περιοχές του Τέξας που επλήγησαν από τον τυφώνα Χάρβει.

Το 47χρονο πρώην μοντέλο πέρασε το σαββατοκύριακο, δηλαδή το διήμερο που ο τυφώνας κυριολεκτικά σάρωσε την πολιτεία του Τέξας, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον εννέα νεκρούς, μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και μέλη της οικογένειάς του στην προεδρική εξοχική κατοικία του Καμπ Ντέιβιντ.

Σήμερα, όπως εξάλλου είχε προαναγγελθεί, το προεδρικό ζεύγος αναχώρησε για να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να επιλέγει ένα μαύρο αδιάβροχο για το ταξίδι-αστραπή και την Μελάνια να επιλέγει ένα κάζουαλ στυλ «αεροπόρου» χωρίς ωστόσο να απαρνιέται τις πολυαγαπημένες ψηλοτάκουνες γόβες της.

Υπενθυμίζεται ότι ο τυφώνας Χάρβεϊ (ο οποίος έχει υποβαθμιστεί τις τελευταίες ώρες σε τροπική καταιγίδα) έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές τα τελευταία 24ωρα στο Χιούστον και σε άλλες πόλεις. Δυστυχώς, παρά την εξασθένιση του φαινομένου, οι πλημμύρες συνεχίζουν να πλήττουν ολόκληρη την πολιτεία, βυθίζοντας στην απελπισία χιλιάδες ανθρώπους που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

Δείτε φωτογραφίες

Tags
Back to top button