Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ν.Τραμπ και Β.Πούτιν προσπαθούν να συναντηθούν στο Βιετνάμ μακριά από τα «αυτιά» του «american deep state»

Είναι σαφές ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ προσπαθεί να ξεφύγει από τους μηχανισμούς παρακολούθησης του παρασκηνιακού «βαθέως αμερικανικού κράτους» το οποίο και ουσιαστικά κυβερνάει τις ΗΠΑ και επιχειρεί να δει τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν απρογραμμάτιστα σε χρόνο ξαφνικής επιλογής και των δύο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον ομόλογό του της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο Βιετνάμ—όπως είχε δηλώσει ο ίδιος—ανακοίνωσε πριν από λίγο η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

«Ουδεμία συνάντηση είχε επιβεβαιωθεί ποτέ και δεν πρόκειται να υπάρξει (σ.σ. τέτοια συνάντηση σε διμερές επίπεδο), λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμα των δύο ηγετών», είπε η Χάκαμπι Σάντερς, η οποία πάντως συμπλήρωσε ότι δεν αποκλείεται οι δύο ηγέτες να διασταυρωθούν στο πλαίσιο ή στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC).

Σημειώνεταιότι θα υπάρξει συνάντηση των δύο ηγετών

«Θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου», δήλωσε ο Γιούρι Ουσάκοφ,σύμβουλος του Κρεμλίνου, διευκρινίζοντας ότι «συζητείται» η ώρα της συνάντησης.

Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει προχθες Τετάρτη ότι είναι «πολύ πιθανό» να υπάρξει μια τέτοια συνάντηση μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν, η δεύτερη μετά την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου τον Ιανουάριο.

«Ο Πούτιν και ο Τραμπ θα συμμετάσχουν στην ίδια σύνοδο και θα βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο. Γι’ αυτό είναι απολύτως λογικό να συναντηθούν», εξήγησε χθες ο Ουσάκοφ.

Όταν όμως ρωτήθηκε σχετικά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, που συνοδεύει τον Τραμπ στην περιοδεία του στην Ασία, απάντησε ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η συνάντηση των δύο ηγετών.

«Δεν έχει υπάρξει συμφωνία για μια επίσημη διμερή συνάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις», πρόσθεσε.

Και οι Ρώσοι κατανοώντας την δύσκολη θέση του Ν.Τραμπ από τις παρασκηνιακές μη δημοκρατικές διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ προσπαθούν και οι ίδιοι μην είναι σαφείς στις απαντήσεις τους.

Η συνάντηση θα γίνει, αλλά με τέτοιους όρους που να είναι μακριά από ενοχλητικά «αυτιά»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφθασε σήμερα στην πόλη Ντανάι του Βιετνάμ, όπου αναμένεται να εκφωνήσει μια ομιλία που περιμένουν να ακούσουν πολλοί , με θέμα το όραμά του για το παγκόσμιο εμπόριο, ενώπιον των ηγετών πολλών χωρών της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού.

Το αεροσκάφος του αμερικανού προέδρου προσγειώθηκε πριν από λίγο στο διεθνές αεροδρόμιο στην Ντανάι.

Το Βιετνάμ είναι ο προτελευταίος σταθμός της περιοδείας του ρεπουμπλικάνου στην Ασία, η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί στις Φιλιππίνες.
 

Tags
Back to top button