Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ν.Τραμπ για τον Αμερικανό πάστορα που δικάζεται στην Τουρκία: «Αν είναι κατάσκοπος τότε είμαι και εγώ»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την Τρίτη την υποστήριξή του σε έναν προτεστάντη πάστορα, τον Άντριου Μπράνσον, ο οποίος προσήχθη σε δίκη στην Τουρκία καθώς κατηγορείται πως συνδέεται με την ισλαμιστική οργάνωση που η Άγκυρα κατηγορεί ότι βρισκόταν πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016.

Η υπόθεση κλιμακώνει εκ νέου την ένταση στις σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Τουρκία.

«Ο πάστορας Άντριου Μπράνσον, ένας εξαίρετος κύριος και χριστιανός ηγέτης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, περνάει από δίκη και τον κατατρέχουν στην Τουρκία χωρίς κανέναν λόγο», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter.

«Τον αποκαλούν κατάσκοπο, αλλά εγώ είμαι πιο πολύ κατάσκοπος απ' όσο είναι αυτός. Ελπίζω ότι θα του επιτρέψουν να γυρίσει στην πατρίδα, στην όμορφη οικογένειά του, όπου ανήκει!» έγραψε.

Ο Μπράνσον, προτεστάντης πάστορας από τη Βόρεια Καρολίνα που ζει στη Σμύρνη επί δύο δεκαετίες και πλέον, αρνείται τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Σε περίπτωση καταδίκης του, είναι αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 35 ετών.

Tags
Back to top button