Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: «Το CNN πιάστηκε στα πράσα με τις ψευδείς ειδήσεις του »

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN στηρίζει τον παραγωγό ειδήσεων ο οποίος ουσιαστικά παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα ότι η ιστορία με την υποτιθέμενη σχέση Τραμπ και Ρωσίας είναι απλά μ@@@κιες και πως όλα γίνονται μόνο και μόνο για τα «νούμερα» τηλεθέασης.

«Η ποικιλία στις προσωπικές απόψεις των εργαζομένων είναι αυτό που κάνει το CNN δυνατό και αυτό είναι κάτι που το ενθαρρύνουμε», δήλωσε εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου στο Daily Beast, αναφορικά με τις δηλώσεις του παραγωγού  John Bonifield.

Ο Bonifield, αν και επικεφαλής παραγωγός των θεμάτων υγείας του τηλεοπτικού δικτύου εντούτοις δήλωσε πως το CNN δεν έχει κανένα στοιχείο με το οποίο να μπορεί να στηρίξει την υπόθεση συσχέτισης Ρωσίας και Τραμπ αντίθετα διατηρεί την υπόθεση στην επικαιρότητα για τα νούμερα τηλεθέασης και μόνο.

«Τα περισσότερα είναι μ@@@@κίες, με την έννοια ότι δεν έχουμε κανένα τέτοιο στοιχείο που να στηρίξει μια τέτοια υπόθεση. Ο Ντ.Τραμπ έχει μάλλον δίκιο όταν μιλά για κυνήγι μαγισσών» σημείωσε ο Bonifield ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί ότι τον κατέγραφαν με κάμερα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντιδρώντας στις αποκαλύψεις δήλωσε στο λογαριαμσό στο twitter.

«Οι ψευδείς ειδήσεις του CNN βρίσκονται προ σοβαρών ανακατατάξεων στην εσωτερική διάρθρωσή τους τώρα που πιάστηκαν στα πράσα να διαδίδουν τις ψεύτικες ιστορίες τους για την Ρωσία. Η τηλεθέαση κατρακυλά».

Tags
Back to top button