Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Ακόμη και ένα απλό «tweet» του γίνεται δημοφιλές (φωτό)

Τι μπορεί να ήθελε να πει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ  όταν έγραφε στο Twitter μια ανύπαρκτη λέξη; Ο ίδιος δεν έχει σβήσει το tweet ούτε έχει εξηγήσει τι συνέβη οπότε η ανάρτηση παραμένει στον λογαριασμό του και τρελαίνει τον κόσμο του διαδικτύου.

«Despite the constant negative press covfefe» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και μια νέα λέξη γεννήθηκε στο Twitter. Εικάζεται, όπως γράφουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, πως ήθελε να γράψει coverage, δηλαδή το tweet να σήμαινε «παρά τη διαρκή αρνητική κάλυψη από τον τύπο».

Δεν έχει πάντως και μεγάλη σημασία αφού το δημιούργημα του γλωσσοπλάστη Τραμπ αναδεικνύει το λανθασμένο tweet του σε ένα από τα πιο δημοφιλή, με πάνω από 97.000 retweet και 122.000 like.

Παράλληλα, οι χρήστες… δίνουν τα ρέστα τους πιθανολογώντας τη σημασία του covfefe και δημιουργώντας ολόκληρα σενάρια. Φυσικά το hashtag #covfefe σαρώνει.

Tags
Back to top button