Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντόναλντ Τουσκ: Γιόρτασε τα 60ά του γενέθλια παίζοντας ποδόσφαιρο (φωτό, βίντεο)

Παίζοντας ποδόσφαιρο με φίλους επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ. Οι φίλοι του χάρισαν μία φανέλα με το νούμερο 27, όσες χώρες μέλη τον εξέλεξαν στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και στο τέλος του αγώνα  τον πήραν στα χέρια τους και τον πέταξαν στον αέρα.

Εκεί βρέθηκαν και δημοσιογράφοι, οι οποίοι βέβαια τον ρώτησαν για το θέμα της επικαιρότητας, τις εκλογές στη Γαλλία. Ο Τουσκ προέβλεψε ότι στον δεύτερο γύρο θα περάσουν ο Εμάνουελ Μακρόν και η Μαρίν Λεπέν, αν και σημείωσε ότι ίσως επηρεάζεται από τις δημοσκοπήσεις. Τόνισε πάντως ότι το καλύτερο σενάριο για την Ευρώπη θα ήταν η εκλογή Μακρόν, που είναι ο πιο φιλοευρωπαίος από τους υποψήφιους, και ο Φρανσουά Φιγιόν, αν και σημείωσε ότι ο επί χρόνια φίλος του είναι λίγο πιο ευρωσκεπτικιστής.

«Βέβαια δεν είναι ο ρόλος μου να μιλώ για αυτά. Θα ήθελα να είμαι ουδέτερος. Αυτό δεν είναι ποτέ δυνατόν, αλλά  σίγουρα για την Ευρώπη θα ήταν καλύτερο να επικρατήσουν εκείνοι που είναι ξεκάθαρα φιλοευρωπαίοι», πρόσθεσε.

Tags
Back to top button