Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντιλιβεράς τρώει ό,τι προλάβει από την πίτσα που είναι έτοιμος να παραδώσει! (βίντεο)

Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά οκτώ μπουκιές καταβροχθίζει ο ντιλιβεράς από την πίτσα που είναι έτοιμος να παραδώσει. Το αποτέλεσμα όμως ήταν η απόλυσή του... 

Φαίνεται η πίτσα είναι τόσο γευστική που μέχρι και οι ντιλιβεράδες δεν μπορούν να αντισταθούν! Δείτε τι εθεάθη να κάνει αυτός ο ντιλιβεράς στο ασανσέρ κτιρίου της Ρωσίας. 

Όσο ο ντιλιβεράς είναι στο ασανσέρ για να παραδώσει την πίτσα, ανοίγει γρήγορα το κουτί και τρώει όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά οκτώ μπουκιές από τα πάνω πάνω υλικά της πίτσας. 

Μόλις η εταιρεία ενημερώθηκε για το περιστατικό, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook: «Αγαπητοί φίλοι μας, καταλάβαμε ότι η πίτσα μας είναι τόσο νόστιμη που ακόμα και οι ντιλιβεράδες μας δεν μπορούν να αντισταθούν! Ωστόσο κρίνεται απαραίτητο να κάνουμε κάτι για να προφυλάξουμε τους πελάτες μας και τις παραγγελίες τους». 

«Μήπως παρήγγειλαν χωρίς πεπερόνι και απλά ο ντιλιβεράς προσπαθούσε να το αφαιρέσει;», σχολιάζει χαριτολογώντας χρήστης του Youtube. 

Το αποτέλεσμα ήταν η απόλυση του ντιλιβερά αλλά και ένα viral βίντεο στο Youtube με εκατομμύρια προβολές. 

Tags
Back to top button