Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ντάνα Γουάιτ: «Η Ρόντα Ράουζι ήταν έτοιμη για τον αγώνα με την Νούνες – Άγνωστο τι θα κάνει από εδώ και πέρα»

Τι και αν είναι ο πρόεδρος του UFC. Ο Dana White δεν γνωρίζει περισσότερα από όσα γνωρίζει ο υπόλοιπος κόσμος αναφορικά με τις προθέσεις της πρωταθλήτριας (αν και πρώην πλέον) Ronda Rousey.

Ο White δεν ήταν ποτέ φειδωλός στο να περιγράψει τις πολύ καλές και στενές σχέσεις που είχε με την Rousey, αλλά μετά την θεαματική της ήττα, στο UFC 207 μέσα σε 48 μόλις δευτ. από την Βραζιλιάνα Amanda Nunes δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις αναφορικά με τις μελλοντικές της προθέσεις εάν θα επιστρέψει δηλαδή στο οχτάγωνο ή όχι.

«Η Ronda και εγώ δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για το τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον», είπε ο White για να συνεχίσει:

«Μιλήσαμε εχθές (12/1) μέσω μηνυμάτων. Ήταν η πρώτη ημέρα που αρχίσαμε να μιλάμε έστω και έτσι και ακόμη και αν επρόκειτο για μια συνηθισμένη αθλήτρια του ΜΜΑ συνηθίζω να μη ανακατεύομαι στις υποθέσεις τους μετά αγώνα για κάποιο διάστημα.

Τους αφήνω να έχουν κάποιο διάστημα μόνοι τους. Εν πάση περιπτώσει η Ronda και εγώ θα μιλήσουμε από κοντά σύντομα και τότε θα συζητήσουμε τι θέλει να κάνει».

Η Rousey Νο 5 την συγκεκριμένη περίοδο έδωσε αγώνα με την Νο 1 Amanda Nunes για να χάσει μετά από τεχνικό νόκ άουτ.

Ήταν η πρώτη της εμφάνιση μετά την πρώτη ήττα της σοκ (πριν ήταν αήττητη) από την Holly Holm στο UFC 193  το Νοέμβριο του 2015. Η πρώτη αυτή ήττα τερμάτισε το αήττητο που είχε στην κατηγορία των 135 λιβρών και η Rousey έμεινε για 13 μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι την -ατυχή- όπως αποδείχθηκε επιστροφή της.

Η 29χρονη Rousey σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τον αγώνα με την Nunes έμεινε  για άλλη μια φορά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αρνούμενη συνεντεύξεις  Τύπου γεγονός που έβαλε πολλούς σε σκέψη τόσο για την ψυχολογική όσο και την φυσική της κατάσταση.

Ο White όμως λέει ότι ήταν καλά πριν τον αγώνα: «Κοίτα, δούλεψε πολύ σκληρά για αυτό τον αγώνα. Τον ήθελε αυτόν τον αγώνα. Ήταν έτοιμη και ψυχολογικά όσο και σε ότι αφορά την φυσική της κατάσταση. Η ίδια είναι όμως που γνωρίζει τι πήγε στραβά όχι εγώ».

Η ήττα της όμως στο UFC 207 στις 30 Δεκεμβρίου άφησε μια αδιόρατη εικόνα για το μέλλον της στο άθλημα. Οι μόνες της κινήσεις μετά τον αγώνα ήταν μια ανακοίνωση στην οποία εξέφραζε τις ευχαριστίες της στους φίλους και τους θαυμαστές της και μια ανάρτηση στο διαδίκτυο. Τίποτα όμως που να δίνει κάποιο στίγμα για τις μελλοντικές της προθέσεις  στο ΜΜΑ.

Tags
Back to top button