Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντ. Ντέιβις: Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αποδεχτεί τις «μονόπλευρες» εξουσίες του ΔΕΕ

Για «ιδεολογική εμμονή» των Βρυξελλών με το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) έκανε λόγο ο Βρετανός υπουργός αρμόδιος για το Brexit, Ντέιβιντ Ντέιβις, τονίζοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αποδεχτεί τις «μονόπλευρες» εξουσίες του ΔΕΕ ως μέρος της συμφωνίας για την αποχώρηση του από την Ένωση.

«Η συμφωνία στην οποία θα καταλήξουμε θα χρειαστεί να εφαρμοστεί από μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη αρχή», τόνισε ο κ. Ντέιβις σε ανακοίνωσή του.

«Αλλά μια ιδεολογική εμμονή στις Βρυξέλλες με τη μονόπλευρη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης - για το Η.Β., έπειτα από την αποχώρησή μας από την Ε.Ε. - δεν είναι αποδεκτή και δεν θα έχει αποτέλεσμα», τόνισε επίσης.

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ένωσης Μισέλ Μπαρνιέ δήλωσε τη Δευτέρα ότι αναμένει οι πρώτες συνομιλίες με το Λονδίνο για τους όρους αποχώρησης της Βρετανίας από την Ε.Ε. να μετά τις 19 Ιουνίου.

Tags
Back to top button