Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νότια Κορέα: Σάλος με γερμανική διαφήμιση με Ασιάτισσα που μυρίζει βρόμικα ανδρικά εσώρουχα και... χαίρεται (βίντεο)

Οργή προκάλεσε στη Νότια Κορέα η γερμανική διαφήμιση με πρωταγωνίστρια μια Ασιάτισα που εμφανίζεται να χαίρεται που μυρίζει βρώμικα ανδρικά εσώρουχα.

Η διαφήμιση ξεκινά με τριχωτούς και υπέρβαρους άνδρες να εργάζονται σε κήπους πριν να βγάλουν τα εσώρουχά τους και να τα ρίξουν σε ένα κουτί.

Στα επόμενα πλάνα τα εσώρουχα αυτά φαίνονται να ταξιδεύουν σε μια πόλη που θυμίζει κάτι σε Τόκιο ή Σεούλ με μια γυναίκα να αγοράζει μια σακούλα με βρώμικα ρούχα και να χαίρεται όταν την ανοίγει.

Το σλόγκαν με το οποίο κλείνει η διαφήμιση είναι «έτσι μυρίζει η άνοιξη».

Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης περισσότεροι από 1.000 Νοτιοκορεάτες είχαν υπογράψει αίτηση απόσυρσης της επίμαχης διαφήμισης.

Η γερμανική εταιρεία από την πλευρά της υπερασπίστηκε τη διαφήμιση υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστική αλλά αυτό που θέλει να δείξει είναι η «υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής στις πόλεις».

Tags
Back to top button