Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νοσηλευτής στη Γερμανία «καθαρίζει»... 106 ασθενείς

Ένας Γερμανός νοσηλευτής, ο Νιλς Χέγκελ, ήδη καταδικασμένος για φόνο και απόπειρα φόνου, είναι πλέον ύποπτος ως δράστης 106 φόνων, ανακοίνωσαν σήμερα οι ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση.

Τοξικολογικές πραγματογνωμοσύνες βρίσκονται σε εξέλιξη για άλλες πέντε ύποπτες περιπτώσεις ενώ εκταφές πρόκειται να πραγματοποιηθούν και στην Τουρκία, όπου επιλέγουν μερικές φορές να ταφούν μετανάστες στη Γερμανία, διευκρίνισαν σε κοινή ανακοίνωσή τους η εισαγγελία και η αστυνομία του Όλντενμπουργκ (βόρεια Γερμανία).

«Η απαγγελία κατηγοριών από την εισαγγελία σε βάρος του Νιλς Χ. θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στην αρχή της ερχόμενης χρονιάς», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στα τέλη Αυγούστου οι ερευνητές είχαν ανακοινώσει πως αυτός ο νοσηλευτής, που είχε καταδικασθεί το 2015 σε ισόβια, είναι ύποπτος ότι σκότωσε τουλάχιστον 90 ασθενείς και ίσως μάλιστα και τους διπλάσιους. Ορισμένες περιπτώσεις είναι αδύνατο να αποδειχθούν, παρά τις εκταφές και τις εκατοντάδες μαρτυρίες που έχουν συγκεντρωθεί, είχαν, ωστόσο, παραδεχθεί οι ερευνητές.

 

Tags
Back to top button