Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νορβηγία: Δεν βρίσκουν τον εξαφανισμένο συνεργάτη του Ασάνζ

Οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός συνεργάτη των WikiLeaks, τον Άριεν Κάμπχους, ο οποίος έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς εδώ και τρεις εβδομάδες, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Οι αστυνομικές αρχές της Νορβηγίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι συνεργάζονται με Ολλανδούς ερευνητές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον άντρα.

Ο 47χρονος Κάμπχους, συνεργάτης του ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ και ειδικός σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, εθεάθη για τελευταία φορά στις 20 Αυγούστου, όταν έφυγε από το ξενοδοχείο του στην πόλη Μπόντο της βόρειας Νορβηγίας. Δύο Ολλανδοί επιθεωρητές έχουν φτάσει στην Μπόντο για να βοηθήσουν τους Νορβηγούς συναδέλφους τους.

Η υπόθεση αυτή έδωσε αφορμή να κυκλοφορήσουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία επανέλαβε σήμερα ότι διατηρεί "ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα".

"Μέχρι σήμερα δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι ο αγνοούμενος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας αλλά δεν έχουμε καμία πληροφορία για αυτόν (...) αφότου έφυγε από το ξενοδοχείο", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στις 2 Σεπτεμβρίου ο ιστότοπος WikiLeaks έκανε λόγο σε ένα μήνυμα στο Twitter για "παράξενη εξαφάνιση". 

Με βάση τις φωτογραφίες του που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, ο Άριεν Κάμπχους είναι ξανθός, με γένια και φοράει γυαλιά με λεπτό σκελετό. Σύμφωνα με το WikiLeaks, είχε βγάλει εισιτήριο για να αναχωρήσει αεροπορικώς από το Τροντχάιμ στις 22 Αυγούστου αλλά δεν επιβιβάστηκε ποτέ στην πτήση αυτήν.

Tags
Back to top button