Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νομική Σχολή Αθηνών: Ελέυθεροι αφέθηκαν οι 28 κατηγορούμενοι

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των 28 συλληφθέντων από την κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ειδικότερα στους συλληφθέντες ασκήθηκε δίωξη για πέντε πλημμελήματα, τα οποία είναι τα εξής: Διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού, απρόκλητη φθορά ξένου πράγματος που χρησιμεύει σε κοινό όφελος από κοινού και κατ' εξακολούθηση, απείθεια, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση νόμου περί φωτοβολίδων.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν νωρίτερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 50 αλληλέγγυοι προς υποστήριξή τους.

Ωστόσο, για τις 28 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη των συλληφθέντων.

Οι 28 κατηγορούμενοι για πλημμελήματα είναι ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους. Το δικαστήριο κάλεσε ως μάρτυρες έναν αστυνομικό και το φύλακα της Νομικής.

Υπενθυμίζεται ότι επιχειρησιακό κέντρο μέσα στη Νομική είχαν στήσει οι καταληψίες, όπως διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί που μετείχαν στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ που έγινε με την παρουσία εισαγγελέα.

Μέσα στον χώρο του κυλικείου εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, αντιασφυξιογόνες μάσκες, ένας κόφτης για αλυσίδες, στυλιάρια, κράνη και σπρέι, τα οποία και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Tags
Back to top button