Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίσυρος - Ασέλγεια αρχαιοφύλακα σε 10χρονο: Έδειχνε στο παιδί πορνό, λέει η μητέρα του

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Νισύρου από τις καταγγελίες σε βάρος του 50χρονου αρχαιοφύλακα ο οποίος φέρεται να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον έξι ανήλικους μαθητές με τους γονείς να κάνουν λόγο για αποκαλύψεις από τη νοσηρή δράση του υπαλλήλου του Υπουργείου Πολιτισμού που θα προκαλέσουν σοκ.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» το πρωί της Δευτέρας όταν ο πατέρας ενός 11χρονου παιδιού κατήγγειλε στις Αρχές πως το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής ο 50χρονος ξεμονάχιασε το γιο του στο υπόγειο του Αρχαιολογικού Μουσείου του νησιού και άρχισε να του δείχνει ταινίες πορνό.

Όπως αναφρει η μητέρα του αγοριού, μαζί με το γιο της ήταν τέσσερα ακόμη παιδιά τα οποία έπαιζαν στην παιδική χαρά, δίπλα από το υπόγειο του Μουσείου όπου μένει ο 50χρονος. Η ίδια περιγράφει πως ο αρχαιοφύλακας έκανε μασάζ στους ανήλικους ενώ στη συνέχεια έπεισε το γιο της να μείνει μόνος μαζί του.

Νίσυρος: «Έπεσα σε παγίδα»- Όσα υποστηρίζει ο αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο παιδί (Βίντεο)

Τότε, ξεκίνησε να δείχνει στο παιδί τα χυδαία βίντεο ενώ δεν δίστασε να του κάνει και «μαθήματα ανατομίας» σε μια φουσκωτή κούκλα.

«Όταν είδε τα παιδιά τα κάλεσε να μπουν μέσα στο χώρο που διαμένει. Εκεί, διατηρεί καρέκλα και μηχανήματα τα οποία κάνουν μασάζ στο πόδια και όλο το σώμα. Ύστερα από λίγη ώρα και αφού όλα τα παιδιά δοκίμασαν τα μηχανήματα έφυγαν. Εκτός από το γιο μου τον οποίο παρότρυνε να κάτσει λίγο ακόμα. Αφού, λοιπόν, έκατσε μαζί του τουλάχιστον για μισή ώρα του έδειξε πορνογραφικό υλικό στο τάμπλετ και ένα σεξουαλικό παιχνίδι, μια κούκλα σιλικόνης, στην οποία φαίνονται τα γυναικεία, γεννητικά όργανα» αναφέρει στην καταγγελία της η μητέρα του 11χρονου ο οποίος μόλις επέστρεψε στο σπίτι του αποκάλυψε στους γονείς του τι είχε συμβεί στο υπόγειο του Μουσείου.

Από την πλευρά του, ο 50χρονος αρχαιοφύλακας, μιλώντας στο protothema.gr, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για μια σκευωρία με πολιτικά κίνητρα.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εγώ είμαι ελεύθερος και πάω στην οικογένειά μου. Είναι μια σκευωρία, δεν έχω κάνει κάτι και είναι επαγγελματικοί οι λόγοι που γίνεται όλο αυτό. Με στοχοποιούν για επαγγελματικούς αλλά και για πολιτικούς λόγους. Θα το παλέψω με όλους αυτούς οι οποίοι με κατηγορούν» τονίζει ο αρχαιοφύλακας.

 

Tags
Back to top button