Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νιόπαντρο ζευγάρι από τη Βρετανία γύρισε από το μήνα του μέλιτος και βρήκε στην είσοδο του σπιτιού του ένα... φράχτη!

Ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα πρωτοφανές «εμπόδιο» κατά την επιστροφή του από το μήνα του μέλιτος, καθώς ορισμένοι θέλησαν να βάλουν -κυριολεκτικά- φράχτη στη... σχέση τους!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Thomas και η Rebekah Entwistle, αναχώρησαν από το σπίτι τους στο Μπλάκμπερν για τον καθιερωμένο μήνα του μέλιτος. Το ζευγάρι πέρασε πολύ όμορφα στην Καραϊβική και στη Δομινικανή Δημοκρατία και μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής γεμάτο χαρά και αισιοδοξία. Η ψυχρολουσία ήρθε όταν έφτασαν στο Μπλάκμπερν!

Μπροστά στην είσοδο της κατοικίας τους είχε τοποθετηθεί ένας φράχτης, «ακυρώνοντας» τη θέα για την οποία πλήρωσαν αδρά για την αγορά του σπιτιού.

«Είναι σαν να έχουμε το... Τείχος του Βερολίνου μπροστά στην πόρτα μας. Είμαστε απογοητευμένοι και η σύζυγός μου ξεσπά σε κλάματα όποτε τον βλέπει», τόνισε ο 27χρονος σύζυγος, ο οποίος είναι επαγγελματίας μουσικός.

Προφανώς τον φράχτη τοποθέτησε ο... γείτονας, κάτοχος της γης, προκειμένου να διαχωρίσει την περιουσία του. Παρ' ότι θεωρείται παράνομη η τοποθέτησή του, το νεαρό ζευγάρι πιστεύει πως αν ρίξει τον φράχτη, αυτός θα εμφανιστεί ξανά. Πώς θα ξεμπλέξουν; Άγνωστο...

Tags
Back to top button