Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Ο Ακιντζί είχε πρόθεση να αποχωρήσει»

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι η εν λόγω πρόθεση του Tουρκοκύπριου ηγέτη καταδεικνύεται από τις δηλώσεις, στις οποίες είχε προβεί πριν από την συνάντηση, ότι το μοναδικό θέμα συζήτησης θα ήταν η απόφαση της Βουλής για αναφορά στο Ενωτικό Δημοψήφισμα στα σχολεία κατά την επέτειό του, αλλά και από το αίτημα που είχε υποβάλει να μην υπάρχουν στοn χώρο φωτογράφοι και κάμερες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι δεν ήταν η ελληνοκυπριακή πλευρά που ακύρωσε τη συνάντηση των διαπραγματευτών, ούτε ήταν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αυτός που αποχώρησε από τη χθεσινή συνάντηση. Απέρριψε, επίσης, τους ισχυρισμούς Ακιντζί ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρόντηξε την πόρτα και έφυγε θυμωμένος από την αίθουσα.

Ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κ. Ακιντζί θα είναι παρών στη συνάντηση της Πέμπτης, τονίζοντας ότι η συνέχιση των συνομιλιών εξαρτάται από την άλλη πλευρά. Χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι «προσπαθούν κάποιοι να δικαιολογήσουν αδικαιολόγητες στάσεις», επιρρίπτοντας ευθύνες και στις δύο πλευρές.

Ερωτηθείς εάν η κριτική του απευθύνεται στο ΑΚΕΛ, ο κ. Χριστοδουλίδης απάντησε ότι δεν αναφέρεται μόνο στο ΑΚΕΛ, αλλά ευρύτερα στην κοινωνία των πολιτών. Επισήμανε, τέλος, πως αναφορές περί φουστανέλας, αλλαγής πολιτικής και μεταλλάξεων λόγω προεδρικών εκλογών, είναι προσβλητικές.

Tags
Back to top button