Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Νικητής ο Ολυμπιακός στο αιώνιο ντέρμπι με 77-69

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποφασίσε να γιορτάσει λίγες ώρες νωρίτερα και να κεράσει τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του μια μεγάλη νίκη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 77-69 του Παναθηναϊκού Superfoods για την 16η της EuroLeague, έκανε το 3 στα 3 στις φετινές αναμετρήσεις του με τους πράσινους και αυτό το οφείλει εν πολλοίς στο 23χρονο φόργουορντ.

Ο Παπαπέτρου μίλησε δύο φορές όταν ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα στην επίθεση και το κυριότερο "καθάρισε" το ματς με 2/2 τρίποντα και ένα κάρφωνα, όταν ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 65-62... Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε στο 11-5 στην EuroLeague, πέτυχε το 2 στην 2 στην Ευρώπη και μπορεί να βλέπει πιο... καθαρά, το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Οσο για τον Παναθηναϊκό, τα περίμενε όλα από τον Κέι Σι Ρίβερς και τον Μάικ Τζέιμς, αλλά ήταν αδύνατο οι δυο τους να κερδίσουν μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 38-37, 55-50, 77-69.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 10 (2), Μπιρτς 11 (5/5 δίπ., 9 ριμπ.), Γιανγκ 6, Παπαπέτρου 13 (3), Σπανούλης 12 (8/8 βολ., 7 ασ.), Ουότερς 3 (1), Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 7 (2/10 σουτ), Παπανικολάου 6 (1), Μάντζαρης, Λοτζέσκι 7.

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 10 (1 τρίπ., 6 ριμπ.), Νίκολς, Ρίβερς 23 (3), Τζέιμς 24 (1 τρίπ., 6 ριμπ.), Φώτσης, Παππάς, Φελντέιν 5 (1), Τζεντίλε, Μπουρούσης 3 (1), Καλάθης 4.

Tags
Back to top button