Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Νίκη» για τον Ντόναλντ Τραμπ-Το Ανώτατο Δικαστηρίο των ΗΠΑ αποφάσισε τη μερική ταξιδιωτική απαγόρευση

«Νίκη» για τον Ντόναλντ Τραμπ αποτέλεσε η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να περιορίσει την εφαρμογή των αποφάσεων κατώτερων δικαστηρίων, τα οποία είχαν μπλοκάρει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες 6 χωρών, κατά κύριο λόγο μουσουλμανικών.

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι θα ακούσει τα επιχειρήματα για το θέμα από τον Οκτώβριο. Παράλληλα, έγινε αποδεκτό το αίτημα για άμεση εφαρμογή μέρους της απαγόρευσης, ενώ συνεχίζεται η νομική μάχη για το ζήτημα. Η ταξιδιωτική απαγόρευση του Τραμπ μπλοκάρει την είσοδο σε όλους τους πολίτες από το Ιράν, τη Λιβύη, τη Σομαλία, το Σουδάν, τη Συρία και την Υεμένη.

Ακόμη, το δικαστήριο αποφάσισε να επιτρέψει την απαγόρευση εισόδου σε όλους τους πρόσφυγες για 120 ημέρες

Tags
Back to top button