Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νυχτερινή Άσκηση από Εφέδρους «ΤΑΜΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2017» (εικόνες, βίντεο)

Νυχτερινή Άσκηση «ΚΕΡΑΥΝΌΣ 2017» των Εφέδρων του Τμήματος «ΕΤΕΕΔ»…που η οργάνωσή τους και η εκτέλεση της Ασκήσεως ήταν τέτοια, που βάζουν τα γυαλιά και σε επαγγελματίες !!

Η άσκηση επικεντρώθηκε κυρίως στην διείσδυση κατά τις νυχτερινές ώρες και κρούση των τμημάτων του Εχθρού πρίν το Χάραμα

Έναρξη ασκήσεως με επιχειρησιακή διαταγή προς τους ομαδάρχες, ενημέρωση των ομάδων και διείσδυση αυτών από διαφορετικούς χώρους και προκεχωρημένης κάλυψης και απόκρυψης.

Αντιμετωπίστηκαν ενέδρες και στοιχεία ακροβολιστών από τις ομάδες, συνένωση με φίλια στοιχεία εμπροσθοφυλακής και η τελική επίθεση κατάληψης του αντικειμενικού σκοπού μετά από συνεχής πληροφορίες στοιχείων ανιχνευτών και τοπικών οδηγών

Η κατάληψη του ΑΝ.ΣΚ. διεξήχθη με τον συντονισμό όλων των ομάδων κατά την τελική φάση της ασκήσεως.

Σκοπός της άσκησης ήταν να ασκηθούν οι νέοι ομαδάρχες με τις ομάδες τους κάτω από πίεση στην ορθή εκτέλεση διαταγών από την διοίκηση.

Το τμήμα συγχαίρει τα μέλη που έλαβαν μέρος και κυρίως τους νέους Εφέδρους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, οι οποίοι ήταν και η πλειοψηφία του συνόλου του Τμήματος που έλαβε μέρος στην άσκηση.DSC_0763
* «Ο Οπλισμός του Τμήματος των Εφέδρων που ασκήθηκε είναι «Τυπου airsoft» …Μην μπούνε παράξενες ιδέες σε κάποιους δήθεν ειρηνιστές ,πολίτες του κόσμου και τρίχες κατσαρές»

Η Άσκηση έγινε προς Τιμή των Ηρώων Αξιωματικών που έπεσαν την νύχτα των Ιμίων ….Αθάνατοι !
Οι Εικόνες είναι απο την Άσκηση «ΚΕΥΡΑΝΟΣ 2017 και ΔΙΑΣ 2016». Το video απο το  κανάλι «NEMESIS HD»

veteranos.gr

Tags
Back to top button