Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νιγηρία: 35 νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου που μετέφερε φυσικό αέριο

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εκατό και πλέον τραυματίστηκαν τη Δευτέρα όταν βυτιοφόρο φορτηγό που παρέδιδε φυσικό αέριο εξερράγη στη βόρεια Πολιτεία Νασαράουα της Νιγηρίας με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά, ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της αφρικανικής χώρας.

Σύμφωνα με κορυφαίο αξιωματούχο της κρατικής υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών (SEMA), το δυστύχημα έγινε σε πρατήριο καυσίμων κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λάφια-Μάκουρντι, που συνδέει την πρωτεύουσα Αμπούτζα με τη βόρεια και τη νότια Νιγηρία.

Ο Οσμάν Άχμεντ, ο οποίος ασκεί χρέη διευθυντή της SEMA, διευκρίνισε ότι η έκρηξη έγινε καθώς το αέριο μεταφερόταν από το βυτίο του φορτηγού σε δεξαμενή του πρατηρίου. Η υπηρεσία διενεργεί έρευνα για το πολύνεκρο δυστύχημα, πρόσθεσε.

«Έχουμε επιβεβαιώσει ότι 35 άνθρωποι είναι νεκροί και πάνω από εκατό τραυματίστηκαν. Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι άνθρωποι που έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι είχε συμβεί», δήλωσε ο Άχμεντ στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Τουλάχιστον εννιά άνθρωποι είχαν σκοτωθεί τον Ιούνιο στο Λάγκος, την οικονομική πρωτεύουσα της Νιγηρίας, όταν ένα δεξαμενοφόρο φορτηγό που μετέφερε βενζίνη έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν άλλα 53 αυτοκίνητα.

Tags
Back to top button