Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νετανιάχου: Στο «κουρμπέτι» της πολιτικής και η σύζυγός του

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Μοσέ Γιααλόν  σε μια συνέντευξη στο ισραηλινό κανάλι Channel 2,η σύζυγος του Πρωθυπουργού θα αναλάβει να διεξάγει συνεντεύξεις προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος στρατιωτικός σύμβουλος για τον άντρα της,

Η σύζυγος του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Σάρα, διεξήγαγε συνεντεύξεις με υποψηφίους για τη θέση στρατιωτικού συμβούλου του συζύγου της, όπως κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Μοσέ Γιααλόν, την Παρασκευή.

Ο Γιααλόν έκανε την κατηγορία σε μια συνέντευξη στο ισραηλινό κανάλι Channel 2, η οποία πρόκειται να μεταδοθεί το βράδυ της Παρασκευής.

"Το υπουργείο Άμυνας έστειλε υποψηφίους για το αξίωμα στο γραφείο του πρωθυπουργού για να τους πάρει συνέντευξη ο Νετανιάχου... αλλά ήταν συγκλονισμένοι όταν διαπίστωσαν ότι οι συνεντεύξεις διεξάγονταν από τη Σάρα", λέει ο Γιααλόν στη συνέντευξη (τα αποσπάσματα των οποίων έχουν ήδη μεταδοθεί).

Σύμφωνα με τον Γιααλόν, ο επικεφαλής του ισραηλινού στρατού, Γκάντι Άιζενκοτ, εξέφρασε την οργή του αφού πληροφορήθηκε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού μίλησε με υποψηφίους για τη θέση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, ο Νετανιάχου και η σύζυγός του αμφισβητήθηκαν επανειλημμένα από τις δικαστικές αρχές εν μέσω πολλών ισχυρισμών περί διαφθοράς.

Τον Ιούνιο, η Σάρα κατηγορήθηκε για απάτη επειδή φέρεται να χρησιμοποιεί δημόσιους πόρους για να πληρώσει για ακριβά γεύματα εστιατορίων. 

Τον Φεβρουάριο, η ισραηλινή αστυνομία συνέστησε να παραπεμφθεί ο Νετανιάχου σε δίκη, λέγοντας ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να του προσάψουν δύο κατηγορίες για  διαφθορά. 

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον Ιισραηλινό παραγωγό του Hollywood, Άρνον Μίλτσαν, ο οποίος φέρεται να ζήτησε να αγοράσει είδη πολυτελείας τόσο για τον Νετανιάχου όσο και για τη σύζυγό του.

Η δεύτερη αφορά μια φερόμενη συμφωνία για ευνοϊκή κάλυψη των μέσων ενημέρωσης στον Άρνον Μόζες, εκδότη της ημερήσιας εφημερίδας Yedioth Ahronoth.

Tags
Back to top button