Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Nέο βίντεο από την τουρκική πρόκληση στα Ίμια

Κάμερες και φωτογραφικές μηχανές απαθανάτισαν τη νέα τουρκική πρόκληση πολλών… αστέρων.

Αυτό που δείχνουν όμως είναι ότι η… κρουαζιέρα που στήθηκε για την πρόκληση έναντι της Ελλάδας στην επέτειο της κρίσης των Ιμίων δεν ήταν… μακρινή. Τα τουρκικά σκάφη, αν και δεν επιχείρησαν να προσεγγίσουν με τρόπο ώστε να προκαλέσουν την αντίδραση των ελληνικών που βρίσκονταν στην περιοχή φαίνονται στο βίντεο που δίνουν στη δημοσιότητα του τουρκικά ΜΜΕ να κινούνται πολύ πιο κοντά από το ένα μίλι που ανακοινώθηκε.

Ειδικά στην περίπτωση των δυο ταχύπλοων στα οποία επέβαιναν οι κομάντος, αλλά και του σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής οι χειριστές προσέγγισαν αρκετά κοντά στα Ίμια. Η πυραυλάκατος με την ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων φάνηκε να μένει σε απόσταση ασφαλείας από τις δύο βραχονησίδες… άλλωστε το “πλάνο” και το “καρέ” με φόντο τα Ίμια το είχε ο σκηνοθέτης της… παράστασης που στήθηκε δεν υπήρχε λόγος να διακινδυνεύσουν αντίδραση από το ελληνικό πολεμικό, το οποίο μάλιστα αγνοούσε την ταυτότητα των επιβαινόντων στο τουρκικό σκάφος…

 

Tags
Back to top button