Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο περιστατικό: Γερμανοί πανηγυρίζουν που έβαψαν με σπρέι βαγόνι στην Αθήνα ανενόχλητοι… (εικόνα)

Για ακόμη μία φορά άγνωστοι δρουν ανενόχλητοι στη χώρα μας και κανείς δεν τους σταματά. Οι Γερμανοί που είχαν βάψει συρμό της Δουκίσσης Πλακεντίας ξαναχτύπησαν! Έβαψαν ακόμη ένα βαγόνι και πανηγύρισαν για αυτό στο Instagram.

Η φωτογραφία από το «ζωγραφισμένο» βαγόνι ανέβηκε στο Instagram στο προφίλ skinisesions που φέρεται να ανήκει και στην ομάδα που έκανε και το πρξγούμένο γκράφιτι μιας και έχουν “ανεβάσει” και άλλα βίντεο από άλλες πόλεις.

Περίπου 25 άτομα είναι παντού στον σταθμό και χαζεύουν το «έργο» τους ενώ κανείς δεν γνωρίζει πως γίνεται να μην τους «ενοχλεί» κανείς. Στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η ομάδα γράφει: «Η πόλη της Αθήνας χωρίς νόμους. Αθήνα άνομη πόλη».

Η φωτογραφία ανέβηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πότε συνέβη. Πάντως, πρόκειται για νέο περιστατικό καθώς δεν είναι η ομάδα αποτελείται από άλλα μέλη από αυτά που φαίνονταν στο προηγούμενο βίντεο.

 

Tags
Back to top button