Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέο διπλωματικό επεισόδιο: Η Εσθονία απέλασε Ρώσο πρόξενο - Κρεμλίνο: «Δεν θα μείνει αναπάντητο αυτό»

Νέο διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας και Εσθονίας, με τη μικρή χώρα της Βαλτικής να αποφασίζει την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών από το έδαφός της. Οι δύο διπλωμάτες εργάζονταν στο ρωσικό προξενείο στην πόλη Νάρβα. 

Την είδηση για την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών μετέδωσε και η τοπική εσθονική ιστοσελίδα Delfi, επικαλούμενη δικές της πηγές που τήρησαν την ανωνυμία τους. Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass μετέδωσε, ότι πρόκειται για τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Νάρβα Ντμίτρι Κεζένοφ και τον πρόξενο Αντρέι Σουργκάγιεφ, με την εκπρόσωπο του υπουργείου

Εξωτερικών της Εσθονίας να αναφέρει τα περί της απέλασής τους.

Η ρωσική πρεσβεία στην Εσθονία δεν σχολίασε μέχρι στιγμής την εξέλιξη. Όπως άλλωστε αναμενόταν, καθώς είναι πάγια πρακτική, το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κατέστησε σαφές ότι η απέλαση των διπλωματών του δεν θα μείνει αναπάντητη, κάνοντας λόγο για «μία ακόμη μη φιλική και αδικαιολόγητη πράξη», οπότε αναμένεται η απέλαση ίδιου αριθμού και βαθμού Εσθονών διπλωματών.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Μάιο, εσθονικό δικαστήριο είχε καταδικάσει σε πενταετή κάθειρξη Ρώσο πολίτη, με την κατηγορία ότι διενεργούσε κατασκοπεία για λογαριασμό της ρωσικής υπηρεσίας στρατιωτικής κατασκοπίας GRU.

Tags
Back to top button