Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Νέο Αττίλα» ετοιμάζουν στην Γενεύη- Αποχώρησε η πρόεδρος του κινήματος «Αλληλεγγύη» με βαριές κατηγορίες για Αναστασιάδη

Διχασμός και στην Κύπρο για το ύποπτο αλισβερίσι που πραγματοποιείται στην Γενεύη εις βάρος των Ελληνοκυπρίων βέβαια το οποίο μάλιστα δεν προβλέπει άμεση προσφυγή σε δημοψήφισμα.   

Ο κυπριακός τύπος ανακοίνωσε πριν λίγο ότι   « η κ. Ελένη Θεοχάρους  πρόεδρος του κινήματος «Αλληλεγγύη»,πήρε την απόφασή να αποχωρήσει από τη διαδικασία της διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη ,  μη αποδεχόμενη τον χάρτη που κατέθεσε η ελληνοκυπριακή πλευρά και εκφράζοντας τη διαφωνία της με τους  χειρισμούς του Προέδρου , Νίκου Αναστασιάδη».

Ταυτόχρονα η ίδια  εμφανίζεται έντονα ενοχλημένη διότι  ο χάρτης της ελληνοκυπριακής πλευράς έγινε αποδεκτός από το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου.

Ο  επαίσχυντος χάρτης παρουσιάστηκε στο κυπριακό Εθνικό Συμβούλιο σε ηλεκτρονική μορφή, σε μια διαδικασία που δεν διήρκησε πάνω από 10 λεπτά και γι αυτό είναι αμφίβολο αν «κάποιο μυαλό» κατάφερε να απομνημονεύσει τα όσα είδαν πάνω στον χάρτη..

Η ίδια η Ελληνοκύπρια πολιτικός δηλώνει ότι δεν τηρήθηκαν ούτε οι στοιχειώδεις  προϋποθέσεις που τέθηκαν για την πραγματοποίηση της Διεθνούς Διάσκεψης, προσθέτοντας ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά προχωρεί σε αυτή χωρίς να υπάρξει συμφωνία στα κεφάλαια το εδαφικού και του περιουσιακού.

Σημείωσε ακόμη, ότι η ο χάρτης της τουρκοκυπριακής πλευράς δεν πέρασε από το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου , καθώς δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που τέθηκαν.

Η ίδια τόνισε  ότι η διάσκεψη δεν θα είναι πολυμερής, αλλά πενταμερής, καθώς από αυτή «απουσιάζει» η Κυπριακή Δημοκρατία.

Μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η κ. Θεοχάρους ανέφερε ότι είναι σε θέση να γνωρίζει σενάρια που κυκλοφορούν και που αναφέρουν ότι τον Απρίλιο θα υπάρξει μία Γενεύη 2. (!!)

Αυτό που φαίνεται όμως πλέον ξεκάθαρα είναι ότι,  οι Αμερικανοί έσυραν δια της βίας τον Κύπριο πρόεδρο σε μια επαίσχυντη «κωμωδία» την οποία ονόμασαν διαπραγματεύσεις και στην οποία χωρίς να τηρηθούν οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις παραδίδουν το υπόλοιπο νησί στους Τούρκους .

Ο νυν πρόεδρος της χώρας θα είναι υπόλογος στον κυπριακό λαό εφόσον προβεί σε οποιαδήποτε υπογραφή χωρίς την συγκατάθεση των Κυπρίων πολιτών, μέσα από αδιαφανείς και ύποπτες διαδικασίες παράδοσης ενός πανάρχαιου ελληνικού νησιού στους νέο-οθωμανούς Τούρκους οι οποίοι εκβιάζουν ακόμα και τις ΗΠΑ.

Η ιστορία δεν συγχωρεί ποτέ …..αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι.

Με πληροφορίες από philenews.com

 

Tags
Back to top button