Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νεκρή 16χρονη που μαχαίρωσε στρατιώτη στη Δυτική Όχθη (βίντεο)

Μια Παλαιστίνια έφηβη πυροβολήθηκε στο στομάχι όταν μαχαίρωσε και τραυμάτισε ελαφρά έναν Ισραηλινό στρατιώτη στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη… 

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται η 16χρονη Νουφ Οκάμπ να πλησιάζει τους ανυποψίαστους στρατιώτες που μόλις αποβιβάστηκαν από λεωφορείο, ενώ ένας απ’ τους φύλακες της μιλάει. Στη συνέχεια η νεαρή Παλαιστίνια προχωρεί και εκτός οπτικού πεδίου της κάμερας μαχαιρώνει έναν απ’ τους στρατιώτες. Αρχίζει να κυνηγά έναν άλλο κι οι συνάδελφοί του τρέχουν ξοπίσω τους και την πυροβολούν.

Ο στρατιώτης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το περιστατικό έγινε στην είσοδο του οικισμού Εβραίων εποίκων Μevo Dotan κοντά στην πόλη Τζενίν.

Ο πατέρας του κοριτσιού είπε ότι οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας τον ανέκριναν επί τέσσερις ώρες για την κόρη του και την οικογένειά της. Ο ίδιος είπε ότι είδε την Νουφ για τελευταία φορά όταν έφυγε απ’ το σπίτι για να πάει να πάρει τον έλεγχό της απ’ το λύκειο.

42 Ισραηλινοί πολίτες, δύο Αμερικανοί κι ένας Βρετανός φοιτητές έχουν χάσει τη ζωή τους από το ξέσπασμα της «ιντιφάντα των μαχαιριών» το 2015. Στο ίδιο διάστημα οι Ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν 246 Παλαιστίνιους – οι 167 εκ των οποίων μετείχαν, όπως λέει το Τελ Αβίβ, σε επιθέσεις. 

Tags
Back to top button