Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεάπολη Συκεών: Κλείσιμο σχολείων ζητά ο δήμος μετά τα κρούσματα νεοαφρικανικής μετάλλαξης

Δύο κρούσματα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης του κορωνοϊού εντοπίστηκαν στον δήμο Νεάπολη Συκέων στην Θεσσαλονίκη. Στη μορφή αυτή του ιού θετικοί βρέθηκαν δύο διάκοι.


Ο δήμαρχος της περιοχής, Σίμος Δανιηλίδης, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το θέμα.

«Δεν το περιμέναμε, δεν είχε περάσει από το μυαλό μας. Κανείς δεν ξέρει πως κόλλησαν οι ιερείς. Θα αρχίσει η ιχνηλάτηση με αρκετά συνεργεία σε λίγη ώρα» σημείωσε, λέγοντας πως οι ιερείς δεν ταξίδεψαν κάπου, ενώ ο ένας εκ των δύο βρισκόταν σε καραντίνα αρκετές μέρες.

«Το προηγούμενο διάστημα οι εκκλησίες ήταν ανοιχτές. Ίσως που κάποιος κοινωνούσε το μετέδωσε» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο δήμαρχος, επανέλαβε το αίτημα για «λουκέτο» στα σχολεία της περιοχής. «Χθες στη σύσκεψη είπα στον κ. Χαρδαλιά και στον επικεφαλής του ΕΟΔΥ ότι πρέπει η πολιτεία να εξετάσεις την επαναλειτουργία των σχολείων. Εμείς θα κλείσουμε για τρεις μέρες τους βρεφονηπιακούς και τους παιδικούς σταθμούς, που είναι στην αρμοδιότητά μας, για να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον κίνδυνο της διασποράς».

Τέλος, ζήτησε την παρουσία του ΕΟΔΥ στην περιοχή και οργανωμένα τεστ σε χιλιάδες κόσμου.

 

Tags
Back to top button