Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα Υόρκη: Οδηγός λεωφορείου έσωσε τη ζωή 5χρονου κοριτσιού όταν έκανε κοπάνα από το σχολείο (Βίντεο)

Ο Luis Jimenez, οδηγός λεωφορείου στη Νέα Υόρκη, έσωσε την ζωή 5χρονου κοριτσιού που είχε κάνει κοπάνα από το σχολείο και ήταν μόνη στον δρόμο. Πιο συγκεκριμένα, η μικρή Addy είχε αποφασίσει να κάνει κοπάνα από το σχολείο για να πάει σε  κατάστημα κατοικίδιων ζώων και να πάρει ένα νέο ψάρι, αφού εκείνο που είχε ως κατοικίδιο είχε πεθάνει εκείνο το πρωί.

Η 5χρονη, δεν είπε στους γονείς της τι σκόπευε να κάνει και ξεκίνησε προς το petshop. Ωστόσο, στην διαδρομή της για καλή της τύχη, βρέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου που της «έσωσε την ζωή».

Μόλις, ο οδηγός, είδε την 5χρονη μόνη της στο δρόμο, έκοψε ταχύτητα και περίμενε να δει αν υπάρχει κάποιος συνοδός μαζί της. Όταν συνειδητοποιήσει ότι η μικρή βρισκόταν τελείως μόνη κάλεσε την Αστυνομία και έτσι, επέστρεψε σώα στο σπίτι της.

Το κοριτσάκι και ο Jimenez μάλιστα ξαναβρέθηκαν λίγο καιρό μετά το περιστατικό με την μικρή να του λέει: «Σε ευχαριστώ Luis, που είσαι ο ήρωάς μου και μου έσωσες τη ζωή».

Η οικογένεια της έδωσε επίσης στον οδηγό του λεωφορείου ένα καπέλο των New York Jets που έγραφε «Addy's Hero», με τον οδηγό έτσι να γίνεται ο ήρωας της μικρούλας.

Tags
Back to top button