Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη στο Γέρακα- «Μίλησε» το κινητό

Στα χέρια των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επαφών, τις οποίες είχε κάνει ένα 24ωρο πριν από τη δολοφονία του ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στον Γέρακα πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κατάλογο κλήσεων που έφτασε στα χέρια των αστυνομικών προκύπτει ότι όλες οι τηλεφωνικές επαφές που είχε ο Ιερόθεος το τελευταίο 24ωρο της ζωής του ήταν με φίλους και συναδέλφους από το εκκλησίασμά του στην Πεντέλη.

Κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον την «άκρη του νήματος» ανάμεσα στα άτομα που είχαν ευεργετηθεί από τον ιερέα και κυρίως τους ανθρώπους που γνώριζαν πως διέθετε μόνιμα στο σπίτι του κάποιο χρηματικό ποσό για τις αγαθοεργίες που έκανε.

Πηγή: Espresso

Tags
Back to top button