Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ν.Αναστασιάδης: «Η Ελλάδα έχει κάνει βήματα προόδου-Θα υπάρξει θετική κατάληξη»

Η Ελλάδα έχει κάνει βήματα προόδου, εκτιμά ο Κύπριος Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης σε αποκλειστική συνέντευξη προς το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο «καταδεικνύεται από την αντίδραση των εταίρων στα όσα ζητά το ΔΝΤ», υπογραμμίζει ο Κύπριος Πρόεδρος και εκφράζει την ελπίδα ότι θα υπάρξει μια θετική κατάληξη.

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει ότι σήμερα δεν υπάρχουν στο Κυπριακό τα δεδομένα που να δικαιολογούν επίσκεψη την επίσκεψη στην Κύπρο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. 

Ιδιαίτερα, σημειώνει, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα με το Eurogroup ο χρόνος του πρωθυπουργού πρέπει να αναλώνεται σε κάτι ωφέλιμο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προσθέτει ότι επί καθημερινής βάσης είναι σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό για το Κυπριακό και ότι η συνεργασία είναι πέρα από άριστη.

Tags
Back to top button