Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Να καταλήξουν σε «συγκεκριμένα αποτελέσματα» ζήτησε η Ά. Μέρκελ απ' τον Εμμ. Μακρόν στην Σύνοδο της ΕΕ - Τι απάντησε

 

«Θα δουλέψουμε χέρι-χέρι με τη Γερμανία» και θα μιλήσουμε με «μία φωνή», δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμμανουέλ Μακρόν, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Μακρόν, ο οποίος για πρώτη φορά συμμετέχει ως Πρόεδρος της Γαλλίας σε ευρωπαϊκό συμβούλιο, ανέφερε ότι η Γαλλία και η Γερμανία έχουν «κοινή οπτική» για τα θέματα της Συνόδου, που δεν είναι άλλα από την ασφάλεια, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, την άμυνα, τη μετανάστευση, την κλιματική αλλαγή, το Brexit και το εμπόριο.

Όσον αφορά το εμπόριο, είπε ότι η Ευρώπη πρέπει να δώσει συγκεκριμένη απάντηση στους φόβους των πολιτών σχετικά με την απορύθμιση που φέρνει η παγκοσμιοποίηση. Όπως πρόσθεσε, η Ευρώπη πρέπει να είναι «ανοιχτή» στις ελεύθερες ανταλλαγές, αλλά να σέβεται ορισμένους κανόνες, να γίνει «άνοιγμα» σε συγκεκριμένες αγορές, αλλά «λελογισμένο».

Με βασικά θέματα την Ασφάλεια και το Brexit συνέρχεται το απόγευμα η Συνοδός Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Μετά τον Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα μετά από τις σχετικές δηλώσεις και η Άγκελα Μέρκελ, προσήλθε για την συνεδρίαση. 
Η Γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε, προσερχόμενη: «Και τα 27 κράτη μέλη πρέπει να έχουν μια συνοχή. Θέλουμε να έχουμε μια καλή συνεργασία με την Βρετανία. Παράλληλα, είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας και τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας. Οι εξελίξεις τρέχουν, ο κόσμος δεν μπορεί να μας περιμένει, χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα. Πρόκειται για μια μεγάλη δέσμη προβλημάτων που πρέπει να συζητηθεί,  πρέπει να καταλήξουμε σε συγκεκριμένα αποτελέσματα απέναντι σε ουσιαστικά και σοβαρά ζητήματα»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button