Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Να διακοπεί η έρευνα για εμπλοκή της Ρωσίας στις Αμερικανικές εκλογές ζητά ο Ντ. Τραμπ

Τη διακοπή της έρευνας γύρω από τις κατηγορίες για ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές του 2016 ζήτησε ο Ντόναλντ Τραμπ, εκτοξεύοντας νέες κατηγορίες προς το FBI.

Έκκληση στον γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ, Τζεφ Σέσιονς, να σταματήσει άμεσα την έρευνα εις βάρος της Ρωσίας, απηύθυνε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η παρότρυνση του Τραμπ αφορά την έρευνα του FBI για τη φερόμενη εμπλοκή Ρώσων αξιωματούχων στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον τόσο του FBI, όσο και του πράκτορα Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος είναι ο καθ' ύλιν αρμόδιος για τη διεξαγωγή της έρευνας.

«Το κυνήγι μαγισσών πρέπει να σταματήσει» επεσήμανε ο Αμερικανός πρόεδρος και υποστήριξε ότι αυτό πρέπει να γίνει «προτού προκαλέσει ζημιά στις ΗΠΑ». «Τόσο αυτός όσο και οι 17 Δημοκρατικοί, οι οποίοι κάνουν αυτή τη βρόμικη δουλειά, αποτελούν ντροπή για τις ΗΠΑ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι Λευκός Οίκος και Κρεμλίνο έχουν απορρίψει τους ισχυρισμούς περί ρωσικής παρέμβασης στις εκλογές του 2016, με τον Τραμπ μάλιστα, να χαρακτηρίζει την έρευνα του FBΙ ως «κυνήγι μαγισσών».

 

Tags
Back to top button