Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ν. Χριστοδουλίδης: Σημαντική η επίσκεψη Γκουτέρες στην Τουρκία

Σημαντική, χαρακτήρισε την επίσκεψη στην Τουρκία του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, και προσθέτοντας ότι «εντάσσεται στο πλαίσιο της επιθυμίας του να έχει πιο ενεργό ρόλο στη διαδικασία για επίλυση του Κυπριακού».

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την ελπίδα από τις επαφές του γ.γ. του ΟΗΕ, να προκύψουν αποτελέσματα, τα οποία, πρόσθεσε, «θα μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για τη συνέχιση της διαδικασίας».

Επίσης, ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα των τεσσάρων βασικών ελευθεριών κατά την συνάντηση με τον Μουσταφά Ακιντζί, παρά το γεγονός ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης το έθεσε επιτακτικά.

Σε σχέση με το δημοψήφισμα του Απριλίου στην Τουρκία, ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι «υπάρχουν διαβεβαιώσεις από Τούρκους αξιωματούχους, όπως προκύπτουν από τις επαφές του Έσπεν Άιντε, ότι δεν επηρεάζει τις εξελίξεις στο Κυπριακό». Σημείωσε, ωστόσο, ότι «η σοβαρότητα με την οποία απαιτείται να προσεγγίζουμε τις συνομιλίες, δεν μας επιτρέπει να στηριζόμαστε σε εκτιμήσεις, προσθέτοντας ότι μας ενδιαφέρουν τα πραγματικά δεδομένα».

(με πληροφροίες από ΑΠΕ)

Tags
Back to top button