Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ν. Ντιμιτρόφ για Σκοπιανό: «Πολλές δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια»

Δεν φάνηκε να συμμερίζεται την αισιοδοξία για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων για το σκοπιανό -αισιοδοξία που εξέφρασαν, τόσο ο Μάθιου Νίμιτς, όσο και ο Νίκος Κοτζιάς- ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νικολά Ντιμιτρόφ, μετά το τέλος της τριμερούς συνάντησης στη Βιέννη.

Συγκεκριμένα, ο Ντιμιτρόφ σημείωσε ότι «έχει γίνει μία σχετική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό, διότι όσο προχωράμε μπροστά, συναντάμε πιο δύσκολα θέματα», μετά το τέλος της συνάντησης.

Τόνισε δε ότι «από την πλευρά μας έχουμε πολλά να εξετάσουμε, πολλά να ζυγίσουμε όπως και η άλλη πλευρά έχει επίσης πολλά ζητήματα να σκεφθεί. Σκεφτόμαστε λογικά, τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τη μία πλευρά και τι για την άλλη, και μπορούμε να συμπεριλάβουμε τα δύο αυτά πράγματα στον συμβιβασμό που είναι και ο στόχος μας. Ωστόσο, δεν συνιστά έκπληξη ότι όσο πιο κοντά πλησιάζουμε σε μία λύση, πολλές δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια».

Tags
Back to top button