Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ν. Αναστασιάδης: «Η Κύπρος εργάζεται για την αύξηση της εισροής τουριστών από τη Ρωσία»

Με συνέντευξή του στο ρώσικο πρακτορείο ειδήσεων Tass λόγω της επίσκεψής του σήμερα και αύριο στην Μόσχα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εκφράζει την βαθιά εκτίμηση της Λευκωσίας προς τη Ρωσική Ομοσπονδία για την ισχυρή στήριξη που της προσφέρει στο πλαίσιο των προσπαθειών της στο Κυπριακό.

Στη συνέντευξη, η οποία μεταδίδεται σε δύο σκέλη, το πολιτικό και το οικονομικό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ακόμη ότι η Κύπρος εργάζεται για την αύξηση της εισροής τουριστών από τη Ρωσία και για τη βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρονται σε Ρώσους τουρίστες.

Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να συνεχίσει τις συνομιλίες για επίτευξη συνολικής και βιώσιμης λύσης του μακροχρόνιου προβλήματος, η οποία θα επανενώνει το νησί. 

Κάλεσε επίσης σε ενδυνάμωση του ρόλου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού.

Αναφορικά με την τουρισμό, σημείωσε ότι «είναι συνεχής η προσπάθεια μας για βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών μας, κάτι που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την κυβέρνησή μου και εστιάζουμε στην βελτίωση της εμπειρίας που έχουν οι Ρώσοι τουρίστες δια μέσου της παροχής πιο ποιοτικών υπηρεσιών».

Η Κύπρος, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αποτελεί σημαντικό και δημοφιλή προορισμό για τους Ρώσους οι οποίοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Οι τουριστικές αφίξεις από τη Ρωσία έχουν εκτοξευθεί από 129.889 το 200 σε 781.634 το 2016.

«Προβλέπεται ότι φέτος θα δούμε τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστικών αφίξεων από τη Ρωσία, που έχει ποτέ καταγραφεί στην Κύπρο», πρόσθεσε.

Tags
Back to top button